Telepraktyk en die behandeling van volwassenes met vokale hiperfunksie : 'n Omvangsbepaling - Theron, Margarita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (MSL&HT)--Stellenbosch University, 2022.