Die opvoedkundige navigasiepraktyke van leerders in 'n landelike laerskoolkonteks in beleerde omstandighede - Heynes, Kim (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2022)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2022.