Taakgebaseerde taalkunde-onderrig in Afrikaans Huistaal graad 4: 'n teoretiese raamwerk - Van der Hoven, Antoinette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2023)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2023.