Aanpassing van wiskunde-onderrigpraktyk vir die integrasie van getalbegrip, wiskundige bewerkings en probleemoplossing vir verstandelik erg gestremde leerders - Cloete, Jevonn (2023)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2023.