'n Kultuurhistoriese studie van die Duitse Nedersetting Philippi op die Kaapse Vlakte - Rabe, Lizette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (DPhil (Cultural History))—University of Stellenbosch, 1994.