Die konstruksie van die vroulike subjek in die oeuvres van enkele Afrikaanse vrouedigters sedert 1970 - Retief, Petronella (Ronel) (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (DLitt (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2005.