Die konstruksie van Afrikaanse manlikheid in tydskrifte (2005 tot 2015) : ’n diskoersanalitiese ondersoek - Louw, Susanna Hermina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2023)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 2023.