Sosiale verantwoordelikheid, toegang tot inligting, en nuusmodelle in Suid-Afrika: ’n gevallestudie - Nel, Carryn-Ann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2023)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2023.