Die gebruik van voorsienbaarhede in 'n taakgebaseerde gemengdeleermodel vir dowe taalverwerwingstudente van Afrikaans op universiteitsvlak : 'n gevallestudie - De Waal, Marthie Isabelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2023)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 2023.