Om die evangelie in jou eie taal te sien : ervarings van in- en of uitsluiting van dowe persone in 'n gemeentelike konteks - 'n gevallestudie - Oberholzer, Jan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2023)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2023.