Die lagtrane van ’n asielsoeker : postkoloniale humor in geselekteerde gedigte en prosatekste van die Nederlands-Irakese skrywer Rodaan Al Galidi - Simpson, Huibrecht Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2023)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2023.