Abjeksie in MS Burger se Bloedfamilie (2012) en Seuns wat weet (kortverhaalbundel) - Botha, Frederick Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2023)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2023.