Formatiewe assesseringspraktyke gedurende Covid-19 afstandsonderrig: laerskool wiskunde-onderwysers se ervarings - Deetlefs, Pauline (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2023)
Thesis (MEdPsych)--Stellenbosch University, 2023.