Verwantskappe tussen leksikale en narratiewe begrip en produksie en vroee ontwikkelingsmetings - Swart, Anike (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2024)
Thesis (MSL&HT)--Stellenbosch University, 2024.