Gesubsidieerde Nederlandstalige fiksie in Afrikaans : die seleksie en produksie van Esther Verhoef se Lieve Mama as gevallestudie - Swart, Mareli (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2024)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2024.