Die rol van woordeskat in suksesvolle wiskundeleer in graad 9 van een bepaalde hoërskool in die Overberg distrik in die Wes-Kaap - Gerber, Jeanne-Alex (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2024)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2024.