’n Ondersoek na die ideologiese invloed op die Afrikaanse hervertaling van Wilbur Smith se The sound of thunder - Meads, Carolyn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2024)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2024.