Staking van studie aan landbou-opleidingsinstellings in die Wes-Kaap : waarskynlike oorsake en strategiee vir students-ondersteuning - Louw, A. J. N. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (PhD (Curriculum Studies))--University of Stellenbosch, 2005.