(untitled) - Basson, Earl Ray (Stellenbosch : Stellenbosch University)

Die herstandaardisering van Afrikaans : die insluiting van Kaapse Afrikaanse idiome in Afrikaans taalhandboeke (2025)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 2024.