’n Multimodale en kritiese diskoersanalise van die uitbeelding van die vrou in drie Afrikaanse vrouetydskrifte : Die Boerevrou (1919), Sarie Marais (1949) en Sarie (2019) - Basson, Eleonore (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2024.