Die gebruik van die Virtuele Instituut vir Afrikaans (VivA) se Leer-en-luister-toepassing in ’n taakgebaseerde benadering vir Afrikaans-addisioneletaalonderrig - Brewis, Nina-Lari (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2024.