Op weg na ’n Geintegreerde Missionale Spiritualiteit met die Spiritualiteitsoefeninge van Ignatius van Loyola : ’n Gevallestudie onder predikante van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Wes- en Suid-Kaapland - Britz, Marié (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2024.