Heling van die familie : 'n kritiese ondersoek na pastorale dimensies van die liturgie - Du Plessis, Johannes Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2009)
Thesis (DTh (Practical Theology and Missiology))--Stellenbosch University, 2009.