‘n Kritiese evaluering van die Suid-Afrikaanse straf- en prosesreg in die lig van die kriminalisering van wederregtelike handelinge met betrekking tot data - Van der Merwe, Daniel Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (LLM)--Stellenbosch University, 2024.