ŉ Kritiese ondersoek na die taalverskuiwing weg van Afrikaans in stedelike bruin middelklasgemeenskappe - Van der Rheede, Merlyn Avril (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2024.