Gereformeerdheid, modernisme en abstraksie in Leo Theron se werk in glas vir die Nederduits Gereformeerde Kerk - Liebenberg, Deon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 2025.