Bimodale bewussyn en die liedere van Taizé: Arthur Deikman se psigologiese teorieë in liturgiese praktyk - Botha, Yolanda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2025.