Die habitus en postuur van ŉ debutant : Carien Smith se literere gesprek met Jan Rabie se Een-en-twintig in haar kortverhaalbundel Bot - Brink, Marizaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2025.