(untitled) - Tredoux, Lerie (Stellenbosch : Stellenbosch University)

Die agentskap van ’n vertaler in die veld en produksienetwerk van literere vertaling : ’n gevallestudie (2025)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2025.