Violent aesthetics in Marlene van Niekerk’s die kortstondige Raklewe van Anastasia W - Wolfswinkel, David Evan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MMus)--Stellenbosch University, 2025.