’n Tolkaanleerstrategiemodel uit taalaanleerstrategiee vir prosesgerigte tolkopleiding - Van der Merwe, Kanja (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 2025.