’n Vergelyking van die weerstandparameters tussen EN 1992‑1‑1 en TMH7 deur ’n waarskynlikheidsanalise vir die ontwerp van spanbetonbrûe in Suid‑Afrika - Joubert, Francois Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Joubert, F. J. 2025. ’n Vergelyking van die weerstandparameters tussen EN 1992‑1‑1 en TMH7 deur ’n waarskynlikheidsanalise vir die ontwerp van spanbetonbrûe in Suid‑Afrika. Unpublished masters thesis. Stellenbosch: Stellenbosch University [online]. Available: https://scholar.sun.ac.za/items/b639c1f5-fc87-46e0-b5b2-1cc023bd6cf6