Ronelda Kamfer, Nathan Trantraal, Lynthia Julius en Ryan Pedro in die Afrikaanse literere sisteem : ’n metatekstuele ondersoek na beeldvorming - Muller, Andrea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2025.