Perspektiewe van belanghebbendes oor die lewensvatbaarheid van digitalisering vir gemeenskapskoerante binne die Boland Media-groep - Van der Merwe, Karla (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2025.