Aksie en kontemplasie? : op weg na mistiek-profetiese gereformeerde spiritualiteit in dialoog met David Tracy en K.H. Miskotte - Hansen, Leonard Dirk (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (DTh (Systematic Theology and Ecclesiology))—Stellenbosch University, 2008.