Vakgerigte geletterdheid in die onderrig van die skoolvak Wiskundige Geletterdheid in die VOO fase: ŉ Etnografiese ondersoek - Fleischmann, Elizabeth Martha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2025.