’n Diakroniese korpusondersoek na die voorkoms van laatwerk in die poëtiese oeuvre van Breyten Breytenbach - Van der Merwe, Anke Irene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2025.