Affektiewe en kulturele faktore wat die aanleer van Afrikaans as eerste addisionele taal (EAT) onder hoerskoolleerders beinvloed : ’n gevallestudie - Benjamin, Cameron Jo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2025.