Die onderrig van leesbegripstrategieë in graad 2: onderwysers se ervarings en praktyke - Jacobs, Anthia Kaylee (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2025)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2025.