Die ontvangs van ‘n belydenis : ‘n Ondersoek na die ontvangs van die Belydenis van Belhar in die NG Kerk met spesifieke verwysing na 2011–2015 - Sahd, Monty Peter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2026)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2025.