’n Deskriptiewe analise van die Afrikaanse kerklied as intersemiotiese multimediale vertaalproduk - De Kock, Elma (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2026)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2026.