Liturgiese Orrelmusiek deur Suid-Afrikaanse Komponiste as Aanvullende Pedagogiese Materiaal in die Elementêre Fase van Orrelonderrig - Steyl, Marian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2026)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2026.