n Alternatiewe ontologie vir die Antroposeen: Transliggaamlikheid en die kuborg as posthumanistiese denkinstrumente in Dominique De Groen se Sticky Drama (2019), en Sein (kreatiewe manuskrip) - Steinberg, Cecilia Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2026)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2026.