Die ontwerp van ’n teoreties begronde model vir ’n mobiele toepassing vir Afrikaanse sinsbou: ’n Gevallestudie met graad 11-Afrikaans Eerste Addisionele Taalleerders - Gotze, Ancheri (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2026)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2026.