n Geintegreerde taakgebaseerde benadering tot die gebruik van kortverhale en gedigte as taalaanleerhulpmiddel vir tweedetaalstudente - Matroos, Allison Micaela (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2026)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2026.