'n Gevallestudie van interaktiewe leer en onderrig in maatskaplike werk by die Hugenote Kollege, Wellington - Von Schlicht, Helena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (DPhil (Social Work))--Stellenbosch University, 2008.