Maatskaplike werkers by gesinsorgorganisasies se perspektief op gesinsinstandhoudingsdienste aan hoërisiko-gesinne - Strydom, Marianne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesi (DPhil (Social Work))--Stellenbosch University, 2008.