Die gemeente as interpreterende gemeenskap in die preekmaakproses - Van der Westhuyzen, Albertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (DTh (Practical Theology and Missiology))--Stellenbosch University, 2008.