Vryheid van godsdiens : 'n ondersoek na historiese ontwikkelinge van die konsep, en die teologies-kerkregtelike posisie van die Nederduitse Gereformeerde Kerk 1962 tot 2007 - Heine, Quintus Erich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2008.