Eskatologiese/apokaliptiese oorlog tussen goed en kwaad in die Zoroastrisme, die Judaismse (Qumran) en 'n vroeg-Christelike geskrif (Die apokalips) - Louw-Kritzinger, Ellie Maria (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (DPhil (Ancient Studies))--University of Stellenbosch, 2008.